RESTAURANT PASTISSERIA L’SPIGATA DE L’ESPIGA D’OR

La Pastisseria L’Espiga d’Or des de fa més de 75 anys al servei d’Andorra. A l’Espiga d’Or som sobretot especialistes en Pastisseria tradicional la de tota la vida, això no exclou la creació i la investigació en nous pastissos i sabors, com les noves Mousses que hem començat a oferir a les nostres Pastisseries amb gustos com el Mojito, el Coco o les Tres Xocolates.

El Restaurant Pastisseria l’Spigata té capacitat per a 40 persones i està situat al centre a la parròquia d’Andorra la Vella. 
Ofereix, a més del servei de pastisseria tradicional, un servei de bufet de plats entrants i un menú diari de cuina tradicional, cassolana i de proximitat.

Aquest establiment està adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda i disposa de terrassa i aire condicionat. No admet l’entrada als animals de companyia i permet pagar amb targeta de crèdit. El personal del restaurant t’atendrà en català, castellà, francès i Anglès i l’horari d’obertura és de dilluns a dissabte de 13.00 h a 16.00 h. Els diumenges roman tancat per festiu setmanal. L’horari de Granja i Pastisseria es de tot el dia fins les 8 de la nit.