Xocolata a la tassa Hi ha hàbits, costums, tendències que, afortunadament, mai no passen de moda. Una d’elles és, en aquesta Andorra a vegades poc tradicional, regalar-se un esmorzar o un berenar en una de les millors granges de la Parròquia. És la pàtria de la xocolata a la tassa – sobretot el suís!– no tenim competidors: la xocolata ben espessa, i la nata muntada al punt exacte. L’encant del local, modern, els cambrers de tota la vida i el quadre que conforma la clientela fan que el cafè també prengui un regust nostàlgic i evocador. Especialitats, a part del suís: especialitats de producció pròpia, dònuts casolans, «xuxos» artesans, xurros, pastes i pastissos.

Hi ha hàbits, costums, tendències que, afortunadament, mai no passen de moda. Una d'elles és, en aquesta Andorra a vegades poc tradicional, regalar-se un esmorzar o un berenar en una de les millors granges de la Parròquia. És la pàtria de la xocolata a la tassa – sobretot el suís!– no tenim competidors: la xocolata ben espessa, i la nata muntada al punt exacte. L'encant del local, modern, els cambrers de tota la vida i el quadre que conforma la clientela fan que el cafè també prengui un regust nostàlgic i evocador. Especialitats, a part del suís: especialitats de producció pròpia, dònuts casolans, "xuxos" artesans, xurros, pastes i pastissos.

Hi ha hàbits, costums, tendències que, afortunadament, mai no passen de moda. Una d’elles és, en aquesta Andorra a vegades poc tradicional, regalar-se un esmorzar o un berenar en una de les millors granges de la Parròquia. És la pàtria de la xocolata a la tassa – sobretot el suís!– no tenim competidors: la xocolata ben espessa, i la nata muntada al punt exacte. L’encant del local, modern, els cambrers de tota la vida i el quadre que conforma la clientela fan que el cafè també prengui un regust nostàlgic i evocador. Especialitats, a part del suís: especialitats de producció pròpia, dònuts casolans, «xuxos» artesans, xurros, pastes i pastissos.