Un dia festiu com el de demà ha d´anar acompanyat d´un dolç. Per això, avui molts ciutadans no s´han descuidat d´anar a buscar la seva Corona de Meritxell, unes postres que fa 30 anys que acompanyen els dinars familiars de la Diada. Es venen unes 700 unitats. La Diada de Meritxell també té postres especials. Es tracta d’un pastís que aquesta pastisseria comercialitza des de fa trenta anys amb la mateixa recepta especial. Ens en parla Montserrat Llansama, propietària de l’Espiga d’Or i dona del creador de la corona de Meritxell: «És un brioche amb massapà i cabell d’àngel elaborat amb una fórmula especial que es va inventar el meu marit fa trenta anys i des d’aleshores l’hem fet com el pastís nacional». D´aquest pastís tradicional se’n venen unes 700 unitats. Les que més agraden són les clàssiques, però també en fan de nata o d’altres variacions, principalment per a les famílies en les quals hi ha nens. El que sí ha canviat els darrers temps és la mida de la corona. Ara es prefereixen més petites. Els clients asseguren que aquestes són unes postres tradicionals, que com la celebració de la diada en família, no s´han de perdre. Si avui no l´han comprada encara la poden trobar demà al centre neuràlgic de la festa, al santuari de Meritxell.

Un dia festiu com el de demà ha d´anar acompanyat d´un dolç. Per això, avui molts ciutadans no s´han descuidat d´anar a buscar la seva Corona de Meritxell, unes postres que fa 30 anys que acompanyen els dinars familiars de la Diada. Es venen unes 700 unitats.

La Diada de Meritxell també té postres especials. Es tracta d’un pastís que aquesta pastisseria comercialitza des de fa trenta anys amb la mateixa recepta especial.

Ens en parla Montserrat Llansama, propietària de l’Espiga d’Or i dona del creador de la corona de Meritxell: «És un brioche amb massapà i cabell d’àngel elaborat amb una fórmula especial que es va inventar el meu marit fa trenta anys i des d’aleshores l’hem fet com el pastís nacional».

D´aquest pastís tradicional se’n venen unes 700 unitats. Les que més agraden són les clàssiques, però també en fan de nata o d’altres variacions, principalment per a les famílies en les quals hi ha nens. El que sí ha canviat els darrers temps és la mida de la corona. Ara es prefereixen més petites.

Els clients asseguren que aquestes són unes postres tradicionals, que com la celebració de la diada en família, no s´han de perdre.

Si avui no l´han comprada encara la poden trobar demà al centre neuràlgic de la festa, al santuari de Meritxell.